Μαθητής – διάνοια που εργάζεται στην Apple αποβλήθηκε από το σχολείο του - iefimerida.gr

Μαθητής – διάνοια που εργάζεται στην Apple αποβλήθηκε από το σχολείο του

Apple
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε το ταλέντο του, ούτε η θέση του στην Apple εμπόδισε βρετανικό σχολείο να αποβάλλει 14χρονο μαθητή, ο οποίος απέκτησε πρόσβαση σε απόρρητα δεδομένα του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ο Άαρον Μποντ, ο οποίος πέρυσι, σε ηλικία 13 ετών, ήταν ο νεαρότερος σχεδιαστής εφαρμογών για smartphones στην Ευρώπη, αποβλήθηκε από το Edward College στο Ντέβον της Βρετανίας άδικα, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, καθώς είδε τους κωδικούς πρόσβασης σε έναν πίνακα ανακοινώσεων, οπότε το λάθος δεν ήταν δικό του αλλά του σχολείου.

Παντως, ο ίδιος δεν αγχώνεται και ιδιαίτερα με την αποβολή του, καθώς έχει ήδη στο ενεργητικό του 6 εφαρμογές για smartphones, πέρυσι τον κάλεσε η Apple στο συνέδριό της, όπου του έγινε πρόταση για επαγγελματική συνεργασία, ενώ ήδη τον διεκδικούν διάφορα πανεπιστήμια, προσφέροντάς του υποτροφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ