Η Κλόε Καρντάσιαν ετοιμόγεννη, ο άνδρας της την απατά με μια μελαχρινή [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κλόε Καρντάσιαν ετοιμόγεννη, ο άνδρας της την απατά με μια μελαχρινή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα στην οικογένεια Καρντάσιαν; Ο σύντροφος της Κλόε, Τρίσταν Τόμσον, εθεάθη να έχει έρθει πολύ κοντά με μια μελαχρινή γυναίκα σε μπαρ της Νέας Υόρκης το περασμένο Σαββατοκύριακο, με την διάσημη τηλεπερσόνα να βρίσκεται ήδη στον μήνα της.

Ο παίκτης του NBA, εθεάθη να συνομιλεί με την άγνωστη γυναίκα στο PH-D Lounge, ένα μπαρ στο Μανχάταν το βράδυ του Σαββάτου.

Βίντεο που τραβήχτηκαν από άλλους θαμώνες του μπαρ δείχνουν τον 27χρονο Τόμσον,να ετοιμάζεται να φιλήσει την γυναίκα με την οποία συνομιλεί.

Η Κλόε Καρντάσιαν ετοιμόγεννη, ο άνδρας της την απατά με μια μελαχρινή [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η άγνωστη γυναίκα, με μακριά, ίσα καστανά μαλλιά και έντονα κόκκινα νύχια, φαίνεται στο βίντεο να έχει το χέρι της γύρω από τον ώμο του μπασκετμπολίστα. Το ζευγάρι φαίνεται να μιλά έντονα λίγο προτού η γυναίκα ακουμπήσει το κεφάλι της στην κουκούλα του φούτερ του Τόμσον. Καθώς κλίνει πιο κοντά, με τα μάτια κλειστά, φαίνεται πως το ζευγάρι φιλιέται.

Άλλα βίντεο από την ίδια βραδιά, δείχνουν τον Τόμσον να συνομιλεί με φίλους και να χορεύει στο μπαρ.

Η Κλόε Καρντάσιαν ετοιμόγεννη, ο άνδρας της την απατά με μια μελαχρινή [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με έναν επισκέπτη του μπαρ, ο Τόμσον και η ομάδα περίπου 10 φίλων του, ήταν στο μπαρ από τις 19.30 μέχρι τις 21.30.

Η γυναίκα που τράβηξε τα βίντεο, είπε: «Ήμουν εκεί και κάθονταν στο τραπέζι δίπλα μας με μαι παρέα φίλων του και μια κοπέλα. Κρατούσαν ο ένας το χέρι του και ήταν τόσο προφανές. Μιλούσαν όλο το βράδυ. Αυτός έγραφε και μιλούσε στο κινητό του κι αυτή τον κοιτούσε ακουμπισμένη στον ώμο του. Όλοι ήξεραν ποιος ήταν. Ξέρω ποιος είναι και πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να τραβήξουν selfies μαζί του αλλά δεν τους άφηνε».

Η πηγή, που επιθυμεί να μείνει ανώνυμη, πρόσθεσε: «Λατρεύω τις Καρντάσιαν και νομίζω ότι είναι καταστροφικό. Πραγματικά πίστευα ότι ήταν καλός άνθρωπος. Αισθάνομαι τόσο άσχημα για την Κλόε τώρα που είναι έγκυος και θα ήθελα να το ξέρει τι συμβαίνει. Δε νομίζω ότι οι θαυμαστές τους θα τους αρέσει αυτό που θα δουν».

We are ready whenever you are little mama

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 9, 2018 at 6:24am PDT

Ο Τόμσον έχει μάλιστα προϊστορία στο συγκεκριμένο θέμα. Είχε κατηγορηθεί πως είχε χωρίσει με την κοπέλα του Τζόρνταν Πρινς όσο εκείνη ήταν έγκυος. Ο γιος τους, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ