Κουρουμπλής: Η Ελλάδα θα δώσει συντριπτική απάντηση σε όποιον την προκαλέσει - iefimerida.gr

Κουρουμπλής: Η Ελλάδα θα δώσει συντριπτική απάντηση σε όποιον την προκαλέσει

Ο Κουρουμπλής για την τουρκική προκλητικότητα/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ελλάδα θα δώσει συντριπτική απάντηση σε όποιον την προκαλέσει».


Αυτό τόνισε σήμερα, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6», ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Οι τόνοι πρέπει να είναι πιο χαμηλοί, γιατί αυτή η κατάσταση δεν ωφελεί την Ελλάδα, αλλά ωφελεί την Τουρκία η οποία έχει χάσει τον τουρισμό», είπε ο κ. Κουρουμπλής, αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα.

«Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν», επεσήμανε.

«Η Ελλάδα δεν είναι σε μια στιγμή αδυναμίας», συμπλήρωσε. «Ο ελληνικός στρατός είναι αποφασισμένος σε όποιον επιχειρήσει κατά της Ελλάδας να δώσει συντριπτική απάντηση. Αγρυπνούν οι φύλακες. Όποιος τολμήσει να επιχειρήσει ένα επεισόδιο, ακόμα και αν αποτύχει θα είναι πολύ οδυνηρό για αυτόν».

Επιπλέον, ο υπουργός Ναυτιλίας αναφέρθηκε στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ελληνικός λαός, ξέρει, ότι η δική μας κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβη στην χώρα. Αυτή η κυβέρνηση δεν παρέλαβε την χώρα το 2009, αλλά το 2015, χρεοκοπημένη», είπε.

«Ο Τσίπρας έχει ευθύνη να βγάλει τη χώρα από την κρίση», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής, ενώ σημείωσε ότι «μιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ