Πολάκης κατά της Δικαιοσύνης: Εξεστελιωσε πάλι το ΣΤΕ... -Στο τέλος θα βγάλουν αντισυνταγματική την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Πολάκης κατά της Δικαιοσύνης: Εξεστελιωσε πάλι το ΣΤΕ... -Στο τέλος θα βγάλουν αντισυνταγματική την κυβέρνηση

Ο Πολάκης κατά του ΣτΕ για απόφαση που φέρεται να έχει λάβει για τον ΕΦΚΑ/ Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση που φέρεται να έχει λάβει το ΣτΕ και να ξηλώνει το νόμο Κατρούγκαλου για τον ΕΦΚΑ προκάλεσε τριγμούς στην κυβέρνηση και ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε κατά της Δικαιοσύνης.

Για άλλη μία φορά η Δικαιοσύνη και οι αποφάσεις της που δεν «αρέσουν» στην κυβέρνηση, βρέθηκαν στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook επιτέθηκε στο ΣτΕ.

«Εξεστελιωσε πάλι το ΣΤΕ... Στο τέλος θα βγάλουν αντισυνταγματική την κυβέρνηση!!!! Επι Σαμαρά -Βενιζέλου ΟΛΑ ήταν συνταγματικά βεβαίως,βεβαίως...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Πολάκης κατά της Δικαιοσύνης: Εξεστελιωσε πάλι το ΣΤΕ... -Στο τέλος θα βγάλουν αντισυνταγματική την κυβέρνηση | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Πολάκης ΕΦΚΑ ΣτΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ