Συγκινητική ανάρτηση φίλης της 40χρονης που πέθανε κάνοντας ράφτινγκ: Ησύχασε, τα αγγελούδια σου είναι καλά, αλλά χωρίς εσένα πια - iefimerida.gr

Συγκινητική ανάρτηση φίλης της 40χρονης που πέθανε κάνοντας ράφτινγκ: Ησύχασε, τα αγγελούδια σου είναι καλά, αλλά χωρίς εσένα πια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook είπε «αντίο» μια φίλη της 40χρονης, που έχασε τη ζωή της κάνοντας ράφτινγκ στον Λάδωνα.

«Μια χαρούμενη και ανέμελη στιγμή σου έμελλε να γίνει το πιο τραγικό τέλος σου, με έναν τρόπο τόσο αιφνίδιο, βίαιο, ακαριαίο. Ενα σενάριο που ξεπερνά κάθε ζοφερή φαντασία», γράφει στην ανάρτησή της.

«Ξέρω ότι εκείνη τη δύσκολη στιγμή το μόνο που σκέφτηκες ήταν να σώσεις τα αγγελούδια σου. Ησύχασε είναι καλά... αλλά χωρίς εσένα πια», συνεχίζει.

«Εμείς από εδώ θα σου χαμογελάμε. Εσύ από εκεί δώσε δύναμη στα παιδιά σου και τους γονείς σου να αντέξουν την απουσία σου. Καλή αντάμωση κορίτσι μου», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ράφτινγκ ΛΑΔΩΝΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ