Γιατί μαζεύτηκαν βουνό τα σκουπίδια στον Πειραιά -Τι απαντά ο δήμος - iefimerida.gr

Γιατί μαζεύτηκαν βουνό τα σκουπίδια στον Πειραιά -Τι απαντά ο δήμος

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εως τα τέλη της εβδομάδας θα υπάρχει επαρκές προσωπικό, για να καλυφθούν οι ανάγκες στον τομέα καθαριότητας, υποστηρίζει ο δήμος Πειραιά, σε ανακοίνωση για τη συσσώρευση απορριμμάτων στους δρόμους.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή στις 31 Μαρτίου έληξαν οι συμβάσεις των 250 εργαζομένων στην καθαριότητα, οι οποίοι αποτελούν το 60% του ανθρώπινου δυναμικού, αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Πειραιά.

«Μέχρι, δηλαδή, εκείνη την ημερομηνία δεν είχε ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για το μόνιμο προσωπικό, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες ελλείψεις στο προσωπικό και να δημιουργηθούν τις προηγούμενες ημέρες προβλήματα στην ομαλή αποκομιδή των απορριμμάτων», διευκρινίζεται.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και ήδη σταδιακά προσέρχονται στην εργασία τους οι πρώτοι προσληφθέντες, σύμφωνα με τον δήμο.

«Είναι ανάγκη να γίνει γνωστό ότι όλο το διαθέσιμο, αυτήν τη στιγμή, προσωπικό της καθαριότητας βρίσκεται στους δρόμους, έτσι ώστε να αντιμετωπισθεί αυτή η έκτακτη κατάσταση. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι ο Πειραιάς είναι μία καθαρή πόλη και ότι μόνο σε έκτακτες καταστάσεις, που δεν αφορούν στον Δήμο, αλλά στην κεντρική διοίκηση, δημιουργούνται προβλήματα για λίγες ημέρες» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πειραιάς Δήμος απορρίμματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ