Αυτή η απλή σουηδική μέθοδος υπόσχεται να βάλει τάξη στην ντουλάπα σου μια για πάντα - iefimerida.gr

Αυτή η απλή σουηδική μέθοδος υπόσχεται να βάλει τάξη στην ντουλάπα σου μια για πάντα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζωή μας έχει την ενέργεια που τής δίνουμε εμείς. Έχει τα πράγματα που εμείς θεωρούμε σημαντικά. Όλα τα υπόλοιπα απλά δεν μας χρειάζονται.

Είναι ανακουφιστικό να ζεις απαλλαγμένη από οτιδήποτε περιττό. Από μικροπράγματα χωρίς ουσία που απλά σού πιάνουν χώρο. Από αντικείμενα που δεν έχουν καμία χρησιμότητα και απλά «φορτώνουν» το περιβάλλον σου και απορροφούν την ενέργειά σου.

Ας μιλήσουμε για το Death Cleaning (δεν είναι αυτό που ακούγεται). Μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής κρύβεται πίσω από αυτό.

Η Σουηδέζα συγγραφέας Margareta Magnusson, είναι ο «ιθύνων νους» του Döstädning, της μεθόδου «Death Cleaning». Το Death Cleaning σε προτρέπει να πετάξεις αυτό που δεν χρειάζεσαι «εδώ και τώρα». Aυτό που δεν σού γεννά πια ευχάριστα συναισθήματα, που δεν σου χρειάζεται για να ζήσεις. Όλα έχουν έναν κύκλο ζωής που κάποια στιγμή ολοκληρώνεται: πριν ολοκληρωθεί ο δικός σου κύκλος ζωής, πέτα ό,τι δεν έχει αξία. Σου ακούγεται «μακάβριο» κάτι τέτοιο; Δεν θα έπρεπε. Το σουηδικό Death Cleaning μπορεί να γίνει το «κλειδί» για να ανοίξουμε την πόρτα της τάξης και της οργάνωσης στην ντουλάπα μας.

Με απλά βήματα μπορείτε να οργανώσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Η σουηδική μέθοδος που θα βάλει τάξη στην ντουλάπα σου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντουλάπα ΞΑΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ