Ηταν για 14 ώρες στα χιόνια και κατάφερε να επιζήσει - iefimerida.gr

Ηταν για 14 ώρες στα χιόνια και κατάφερε να επιζήσει

αστυνομία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τύχη βουνό είχε τελικά ο 50χρονος περιπατητής που εγκλωβίστηκε από την επέλαση του χιονιά στην Πορταριά του Πηλίου. Ο άτυχος άντρας έπεσε θύμα της κακοκαιρίας και για 14 ολόκληρες ώρες έδινε μάχη για τη ζωή του. Τελικά τη ζωή του έσωσε μια καλύβα, την οποία ανακάλυψε εντελώς τυχαία ο 50χρονος.

Η σύζυγός του μόλις διαπίστωσε πως ο άντρας της είχε χαθεί ενημέρωσε την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης προκειμένου να τον εντοπίσουν. Ωστόσο οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή δεν τους επέτρεψαν να ξεκινήσουν την επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης του συζύγου της.

Τέσσερις όμως κάτοικοι της περιοχής που αποφάσισαν να επιχειρήσουν μόνοι τους να ανεβούν στο βουνό με έναν φορτωτή, «κόλλησαν» στα χιόνια που ξεπερνούσαν το ένα μέτρο, τελικά όμως κατάφεραν να ανακαλύψουν τα ίχνη του 50χρονου και να τα ακολουθήσουν ως την καλύβα που είχε καταφύγει τρομοκρατημένος και με τα πόδια του γυμνά και γεμάτα αίματα, καθώς είχε χάσει τα παπούτσια του μέσα στο πυκνό χιόνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ