Τι απαντά η εταιρεία ράφτινγκ για τον πνιγμό της 40χρονης στον Λάδωνα - iefimerida.gr

Τι απαντά η εταιρεία ράφτινγκ για τον πνιγμό της 40χρονης στον Λάδωνα

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi- Ράφτινγκ στον Λούδιο Ποταμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική της απάντηση για τον θάνατο της 40χρονης μητέρας στον ποταμό Λάδωνα το Μεγάλο Σάββατο έδωσε η διοργανώτρια εταιρία ράφτινγκ.

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές. Ο οδηγός εμπειρότατος και έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για τη διάσωσή της. Δυστυχώς, ήταν ένα ατύχημα», απάντησε η εταιρεία σύμφωνα με το Star.

Να σημειωθεί πως η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατος της 40χρονης οφείλεται σε πνιγμό, ενώ η νεκροψία διενεργήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, η οποία αναμένει τώρα και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν παραγγελθεί.

Οι εκπαιδευτές έχουν ήδη καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας Καλαβρύτων, που διεξάγει την προανάκριση για το τραγικό συμβάν.

Στο αστυνομικό τμήμα έχει μεταφερθεί και η μοιραία βάρκα, προκειμένου οι Αρχές να εξετάσουν αν είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ