Κληρικός καλεί τραγουδίστρια, να επιστρέψει στην... εκκλησία - iefimerida.gr

Κληρικός καλεί τραγουδίστρια, να επιστρέψει στην... εκκλησία

Κληρικός καλεί τραγουδίστρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι νέα, διάσημη, σούπερ σέξι και επιρρεπής στις κακές συνήθειες, κάτι που έδωσε έναυσμα στον κληρικό της ενορίας της να προβεί σε δηλώσεις, για να την συνετίσει.

Οι φήμες για επανασύνδεσή της με τον Κρις Μπράουν και η καύχησή της στο twitter για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, προκάλεσαν θύελλα... θρησκευτικών αντιδράσεων. Ο λογος φυσικά για τη Ριάνα, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει ξεσηκώσει τον ανδρικό πληθυσμό με τη νέα διαφήμιση για λογαριασμό του Armani, στην οποία εμφανίζεται και με εσώρουχα.

Κληρικός καλεί τραγουδίστρια, να επιστρέψει στην... εκκλησία | iefimerida.gr 0

O οικογενειακός φίλος και πάστορας στα Μπαρμπέιντος, Βάιμπερτ Λόου, υποστηρίζει ότι «όλη η πατρίδα προσεύχεται για τη Ριάνα».

Ο 64χρονος κληρικός προσεύχεται επίσης, να εγκαταλείψει η τραγουδίστρια τις κακές συνήθειες, καθώς δεν δίνει το καλό παράδειγμαστους νέους.

Για τα λεγόμενα περί επανασύνδεσης με τον Κρις Μπράουν, είπε ότι μετά από όσα της έκανε, θα έπρεπε να έχει αποστασιοποιηθεί από εκείνον.

Παράλληλα προσέθεσε πως «όταν επιστρέψει, να επιστρέψει στην εκκλησία και καλό θα ήταν εδώ να περάσει περισσότερο χρόνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ