Μια τοιχογραφία του Prince... άνθισε, δημιουργώντας μια μαγευτική εικόνα - iefimerida.gr

Μια τοιχογραφία του Prince... άνθισε, δημιουργώντας μια μαγευτική εικόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θρυλικός τραγουδιστής Prince έζησε όλη του τη ζωή μέσα σε ζωντανά και φανταχτερά χρώματα και φαίνεται πως ακόμη και μετά το θάνατό του, είναι σε θέση να προσελκύει ένα ιδιαίτερο είδος ενέργειας.

Μια τοιχογραφία του Prince... άνθισε, δημιουργώντας μια μαγευτική εικόνα  | iefimerida.gr 0

Η καλλιτέχνης Κριστίν Στέιν από την Καλιφόρνια, δημιούργησε μια τοιχογραφία του Prince στην μπροστινή της αυλή και ανακάλυψε συγκλονισμένη πως ο θάμνος πίσω από αυτήν άνθισε ξαφνικά με υπέροχα λουλούδια, προσφέροντας ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μουσικό.

«Τώρα υπάρχουν εκατοντάδες μέλισσες που τρέφονται από τα λουλούδια ενώ και μερικά πουλιά ζουν στον θάμνο» έγραψε και φυσικά οι οπαδοί της στα μέσα; κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να δείξουν την εκτίμησή τους για την εκπληκτική τοιχογραφία.

4.1.18 - Our #Prince bush started flowering all of a sudden! Now there are hundreds bees buzzing and a few birds living in the bush! Happy #Easter Everyone! pic.twitter.com/preotBVKNY

Μια τοιχογραφία του Prince... άνθισε, δημιουργώντας μια μαγευτική εικόνα  | iefimerida.gr 1

«Ξέρω πως θα το λάτρευε αυτό. Τι υπέροχο αφιέρωμα στον ήρωά μας» έγραψε ένας θαυμαστής του Prince.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τοιχογραφία Prince
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ