Νέος έρωτας ανάμεσα σε παίκτες του Survivor -Η ανάρτηση από κοινή τους έξοδο που φούντωσε τις φήμες [εικόνα] - iefimerida.gr

Νέος έρωτας ανάμεσα σε παίκτες του Survivor -Η ανάρτηση από κοινή τους έξοδο που φούντωσε τις φήμες [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αχώριστοι φαίνεται να είναι δύο πρώην παίκτες του Survivor από την ομάδα των Μαχητών.

Μία φωτογραφία άλλωστε, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί και δίπλα δίπλα ήταν και ο λόγος που ξεκίνησαν οι φήμες περί νέου ζευγαριού.

Νέος έρωτας ανάμεσα σε παίκτες του Survivor -Η ανάρτηση από κοινή τους έξοδο που φούντωσε τις φήμες [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο λόγος για τον κινηματογραφιστή Νίκο Θωμά και την πρωταθλήτρια στο tae kwon do Ζωή Ανδρονικίδου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της Espresso, άτομα από το περιβάλλον τους λένε ότι η Ζωή βρέθηκε στην Αθήνα για λίγες μέρες και ήταν συνέχεια μαζί με τον Νίκο Θωμα.

Νέος έρωτας ανάμεσα σε παίκτες του Survivor -Η ανάρτηση από κοινή τους έξοδο που φούντωσε τις φήμες [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν ο Νίκος Θωμάς έπαιζε μουσική ως dj σε γνωστό στέκι του Πειραιά, η Ζωή Ανδρονικίδου ήταν μαζί του, ενώ στην παρέα βρέθηκε και ο Λευτέρης Χαχαμίδης, σύντροφος της Μελίνας Μεταξά, η οποία βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί βέβαια οι δύο παίκτες του Survivor να μην είχαν δώσει το παραμικρό δικαίωμα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά πλέον οι ίδιοι δεν έχουν λόγο να κρύβονται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ survivorGR Survivorgreece Survivor2 Survivor2018 μαχητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ