Αγόρασε μπουφάν μέσω διαδικτύου και γελάει μαζί της όλο το ίντερνετ [εικόνα] - iefimerida.gr

Αγόρασε μπουφάν μέσω διαδικτύου και γελάει μαζί της όλο το ίντερνετ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αγορές μέσω διαδικτύου έχουν γίνει το νέο δημοφιλές «άθλημα» και από πολλούς θεωρείται «ευλογία» καθώς αποφεύγουν το συνωστισμό στα ταμεία των καταστημάτων. Δεν ισχύει όμως το ίδιο στην περίπτωση μιας κοπέλας που έχει γίνει viral.

Αγόρασε μπουφάν μέσω διαδικτύου και γελάει μαζί της όλο το ίντερνετ [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Μια τάση που επέστρεψε εδώ και καιρό στον κόσμο της μόδας, είναι τα φουσκωτά μπουφάν.

Η Μπέκι Λάθαμ, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ αποφάσισε να επενδύσει σε ένα από αυτά, για να αποφύγει την απροσδόκητη ψύχρα της άνοιξης.

Αγόρασε μπουφάν μέσω διαδικτύου και γελάει μαζί της όλο το ίντερνετ [εικόνα]  | iefimerida.gr 1

Όμως, η αγορά του μπουφάν της από την δημοφιλή εταιρεία Urban Outfitters, αποδείχθηκε τελείως λανθασμένη, καθώς αυτό που παρέλαβε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχε παραγγείλει.

Ποστάροντας δίπλα-δίπλα το μπουφάν που φορούσε το μοντέλο με τον εαυτό της στο αστεία τεράστιο μπουφάν της, η Λάθαμ έγραψε σαρκαστικά: «Ευχαριστώ την Urban Outfitters, είναι ακριβώς όπως το φαντάστηκα».

Thank you @UrbanOutfitters it’s exactly like I imagined x pic.twitter.com/UgzmeYLr8I

Η ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρει φυσικά, πως το προϊόν που λαμβάνουν οι πελάτες μπορεί να διαφέρει από αυτό που εμφανίζεται στη φωτογραφία, ωστόσο, το μπουφάν που έλαβε η Λάθαμ ήταν τόσο γελοία τεράστιο που η φωτογραφία της σύντομα έγινε viral με πάνω από 15.000 retweets και 32.000 likes.

pic.twitter.com/ClTVv4nf4R

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σύντομα άρχισαν να γεμίζουν την ανάρτηση της Λάθαμ με ξεκαρδιστικά memes και σχόλια, τρολάροντας το μπουφάν. Μάλιστα, κάποιοι της πρότειναν να το χρησιμοποιήσει ως σωσίβιο ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Σκέψου όλα τα σνακ που μπορείς να κρύψεις εκεί μέσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ