Δανάη Μπάρκα: «Με έβριζαν πίσω από μια οθόνη γιατί είμαι κόρη ηθοποιού» - iefimerida.gr

Δανάη Μπάρκα: «Με έβριζαν πίσω από μια οθόνη γιατί είμαι κόρη ηθοποιού»

Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Δανάη Μπάρκα ήταν μόλις 6 ετών όταν πήγε για πρώτη φορά σε δραματική σχολή, μαζί με τη μητέρα της. Πριν από περίπου δύο δεκαετίες.

Η Βίκυ Σταυροπούλου παρακολουθούσε τα μαθήματά της και η μικρή Δανάη κρατούσε σημειώσεις στο μυαλό της που δεν πήγαν χαμένες. Τις αξιοποίησε μερικά χρόνια αργότερα όταν η ίδια άρχισε να φοιτά σε δραματική σχολή, ακολουθώντας το μεγάλο της όνειρο.

Είναι ένα κορίτσι που ξέρει τι θέλει από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Αν την ακούσεις να μιλάει, μπερδεύεσαι: νομίζεις ότι έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο πολλά χρόνια μεγαλύτερο. Όμως, η Δανάη είναι μόλις 25 ετών. Αφηγείται τη ζωή της στη BOVARY και λέει όσα δεν έχει πει ποτέ ξανά.

«Έχω νιώσει την αντίδραση των γύρω μου λόγω του ότι κάνω το ίδιο επάγγελμα με τη μαμά μου. Κάποιοι το θεωρούν πάρα πολύ κακό. Έχω φάει πολλή ταμπέλα και έχω υπάρξει πολύ «μαύρο πρόβατο» για κάποιο λόγο. Δεν αγχώνομαι γιατί ξέρω ότι εκεί έξω υπάρχουν και λογικοί και φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν γεννήθηκαν για να κρίνουν...».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Δανάης Μπάρκα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ