Κίνα: Μειώσεις δασμών σε περισσότερα εισαγόμενα προϊόντα μέσα στο 2018 - iefimerida.gr

Κίνα: Μειώσεις δασμών σε περισσότερα εισαγόμενα προϊόντα μέσα στο 2018

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Πεκίνο θα προχωρήσει σε μείωση των δασμών στις εισαγωγές οχημάτων, ενώ θα μειωθούν και οι δασμοί που επιβάλλονται σε μερικά άλλα προϊόντα.

Οι μειώσεις αυτές των δασμών, θα γίνουν μέσα στο 2018 δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ.

«Θα πάρουμε την πρωτοβουλία να αυξήσουμε τις εισαγωγές», τόνισε ο Κινέζος πρόεδρος στην εναρκτήρια ομιλία του στο Φόρουμ Μποάο της Ασίας, που πραγματοποιείται στην κινεζική επαρχία Χαϊνάν.

Η Κίνα θα εργαστεί σκληρά για την εισαγωγή περισσότερων προϊόντων, τα οποία είναι ανταγωνιστικά κι εξυπηρετούν τις ανάγκες των Κινέζων, σύμφωνα με τον πρόεδρο Σι.


Παράλληλα, το Πεκίνο θα επιδιώξει την επίσπευση των εξελίξεων για την συμμετοχή της Κίνας, στην Συμφωνία Κυβερνητικών Προμηθειών του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, όπως επιβεβαίωσε ο Κινέζος πρόεδρος.


Το Πεκίνο θα ενισχύσει την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων

Η Κίνα θα προχωρήσει στην ενίσχυση της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, δήλωσε σήμερα ο Κινέζος πρόεδρος.

Η δήλωση του προέδρου Σι έγινε στην εναρκτήρια ομιλία του στο Φόρουμ Μποάο της Ασίας, που πραγματοποιείται στην κινεζική επαρχία Χαϊνάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ