Ετοιμάζονται για τη γέννα της Κέιτ Μίντλεντον -Κλείνουν τους δρόμους γύρω από το μαιευτήριο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετοιμάζονται για τη γέννα της Κέιτ Μίντλεντον -Κλείνουν τους δρόμους γύρω από το μαιευτήριο [εικόνες]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη γέννηση του τρίτου παιδιού της Κέιτ Μίντλεντον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το παλάτι δεν είναι το μόνο που κινείται στους ρυθμούς... της γέννησης του νέου μέλους της οικογένειας, καθώς και το μαιευτήριο Lindo Wing του νοσοκομείου St. Mary’s κάνει τις δικές του προετοιμασίες.

Ηδη, ο δρόμος έξω από την πτέρυγα που θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλεντον είναι κλειστός για τους πολίτες. Το κλείσιμο με προστατευτικά εγκρίθηκε και έχουν τεθεί σε εφαρμογή περιορισμοί στάθμευσης. Οι αρχές ενημερώνουν πως ο αποκλεισμός του δρόμου θα διαρκέσει από τις 9 μέχρι τις 30 Απριλίου, δηλαδή το διάστημα που αναμένεται να γεννήσει η Κέιτ Μίντλεντον.

Οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του παλατιού ήδη ανήρτησαν στα social media φωτογραφίες από την περιοχή.

Countdown to Baby Cambridge #3 begins. The no parking signs are up outside the Lindo Wing of St. Mary’s hospital, Paddington, London where Kate will give birth later this month @people pic.twitter.com/7Lc7jwgYbc

Parking restrictions now up outside the Lindo Wing at St Mary's Hospital, Paddington, ready for the #RoyalBaby pic.twitter.com/qKRDHIuJvf

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλεντον γέννηση μαιευτήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ