Ξεσπά ο πατέρας της 40χρονης που πέθανε κάνοντας ράφτινγκ: «Ολα για την κονόμα κι όσους πάρει ο Χάρος;» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεσπά ο πατέρας της 40χρονης που πέθανε κάνοντας ράφτινγκ: «Ολα για την κονόμα κι όσους πάρει ο Χάρος;» [βίντεο]

Η 40χρονη που έχασε τη ζωή της στον Λάδωνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ημέρες πριν χάσει τη ζωή της κάνοντας ράφτινγκ στον Λάδωνα, η 40χρονη είχε ξανακάνει το extreme sport στο ποτάμι με την ίδια εταιρεία.

«Πήγε τους υπόλοιπους και παράτησαν το κορίτσι μου εγκλωβισμένο λέει, σε κάτι κλαδιά», λέει ο πατέρας της 40χρονης μιλώντας στον Alpha.

«Μπαίνεις μέσα σε μια βάρκα να σε πάει βόλτα, να αποκτήσεις μια εμπειρία του ράφτινγκ και παίρνεις για τον α ή β λόγο και τη γυναίκα σου κ.τ.λ.. Εσύ είσαι δυνατός και η γυναίκα σου δεν είναι. Δεν περιμένεις ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι;», προσθέτει. «Πώς παίρνεις ψυχές χωρίς να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τις καλύψεις. Αντε, πήραμε ψυχές για να πάρουμε το μεροκάματο, την “κονόμα” και όσους πάρει ο χάρος;», διερωτάται ο πατέρας της 40χρονης.

Στο αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας μεταφέρθηκε η βάρκα που επέβαινε η 40χρονη με τα δύο της παιδιά και άλλα τρία άτομα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας, ενώ οι εμπλεκόμενοι δίνουν καταθέσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι αρχές εξετάζουν εάν είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, εάν το προσωπικό είχε την κατάλληλη εκπαίδευση, εάν η 40χρονη εντοπίστηκε άμεσα και εάν έγιναν προσπάθειες ανάνηψης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 40χρονη ράφτινγκ ΛΑΔΩΝΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ