Anadolu: Συνελήφθη ιμάμης του Γκιουλέν σε σκάφος με ελληνική σημαία στη Μαρμαρίδα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Anadolu: Συνελήφθη ιμάμης του Γκιουλέν σε σκάφος με ελληνική σημαία στη Μαρμαρίδα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο σκηνικό έντασης δημιουργείται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις τις τελευταίες ώρες.

Εναν 48χρονο ιμάμη που σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu» ανήκει στο δίκτυο του Feto (του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν), συνέλαβαν οι τούρκικες αρχές πάνω σε σκάφος με ελληνική σημαία στη Μαρμαρίδα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο ιμάμης ονομάζεται Μουράτ Ελμάτ και κατηγορείται για σχέσεις με το δίκτυο του Φετουλαχ Γκιουλέν.

Ο 48χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να σχεδίαζε να φύγει από την Τουρκία έχοντας στην κατοχή του πλαστά έγγραφα.

Ο ιμάμης

Anadolu: Συνελήφθη ιμάμης του Γκιουλέν σε σκάφος με ελληνική σημαία στη Μαρμαρίδα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το σκάφος

Anadolu: Συνελήφθη ιμάμης του Γκιουλέν σε σκάφος με ελληνική σημαία στη Μαρμαρίδα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα με την εφαρμογή Bylock που χρησιμοποιεί το δίκτυο FETO. Η σύλληψη φαίνεται ότι έγινε απόγευμα Δευτέρας, χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

FETÖ/PDY'nin sözde "Samsun Bölge İmamı" Yunanistan bayraklı yatta yakalandı https://t.co/eYkdJqITgR pic.twitter.com/03xaCUNtvt

Και αυτό το σκηνικό έρχεται να προστεθεί σε μια ήδη δύσκολη ατμόσφαιρα στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, την ώρα που για περισσότερο από ένα μήνα βρίσκονται στις φυλακές Αδριανούπολης οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκιουλεν ιμάμης Σύλληψη Ελλάδα σημαία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ