Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Τα παιδιά τους έσπασαν στάμνες στην Κέρκυρα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Τα παιδιά τους έσπασαν στάμνες στην Κέρκυρα [εικόνες & βίντεο]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Κέρκυρα, το Πάσχα έχει ξεχωριστό χρώμα και άρωμα.

Κάθε χρόνο, τις ημέρες του Πάσχα, το νησί ανοίγει την αγκαλιά του για πλήθος κόσμου που θέλει να γευτεί την χαρά που φέρνει η τήρηση των παραδοσιακών εθίμων.

Πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου επέλεξαν την Κέρκυρα ως πασχαλινό προορισμό τους και φέτος.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μαζί με τα παιδιά τους (Αλέξανδρο, Αριάδνη, Απόλλωνα και Αναστασία), βρέθηκαν για ακόμα μια χρονιά στο νησί τις ημέρες του Πάσχα και έμειναν πιστοί στις παραδόσεις.

Η Κέρκυρα, ο τόπος καταγωγής του τραγουδιστή, είναι το προσωπικό του καταφύγιο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μητέρα του Μαρία Πανάρετου, είναι εκείνη που μαζί με τον πατέρα του, Κώστα, τού μετέδωσαν την αγάπη για τη μουσική και το θέατρο. Οι γονείς του τραγουδιστή έχουν έντονη καλλιτεχνική δράση στο νησί.

Eνα βίντεο του Σάκη Ρουβά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνει ένα πολύ μικρό κομμάτι των πασχαλινών διακοπών της οικογένειας.

Δείτε τα παιδιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη να σπάνε στάμνες στην Κέρκυρα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ