Σοκαριστικό βίντεο στην Formula 1: Πάτησε μηχανικό με το μονοθέσιο του ο Ραϊκόνεν - iefimerida.gr

Σοκαριστικό βίντεο στην Formula 1: Πάτησε μηχανικό με το μονοθέσιο του ο Ραϊκόνεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τραγωδία» αποδείχτηκε το πιτ στοπ για τον Κίμι Ράικονεν και τη Ferrari στο χθεσινό grand prix του Μπαχρέιν.

Μετά από κακή συνεννόηση που υπήρξε ο Φινλανδός παρέσυρε με τον πίσω αριστερό τροχό του μονοθεσίου του έναν μηχανικό του.

Συγκεκριμένα, στον 35ο γύρο οι άνθρωποι της Scuderia έβαλαν μέσα τον Ραϊκονεν για το πιτ στοπ του.

Όπως θα δείτε όμως στα video που ακολουθούν ο Φινλανδός έφυγε χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες με αποτέλεσμα να παρασύρει τον έναν από τους μηχανικούς που βοηθούσε στην αλλαγή του πίσω αριστερά τροχού του.

Oh my god!! Raikkonen has just ran over a mechanic #BahrainGP pic.twitter.com/fGArCHIjpn

Αμέσως οι άνθρωποι της Ferrari έτρεξαν πάνω στον άτυχο μηχανικό ο οποίος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες εξετάσεις.

#BahrainGP Kimi raikkonen just broke his mechanics leg pic.twitter.com/p6jjooh0k6

Όπως έγινε άμεσα αντιληπτό το άτυχο μέλος της Scuderia είχε τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό πόδι.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που του έγιναν. Η Ferrari με επίσημη ενημέρωση της αποκάλυψε το μέγεθος της ζημιάς: «Δυστυχώς έχει υποστεί κάταγμα κνήμης και περόνης. Η σκέψη μας είναι με τον Φραντσέσκο. Μείνε δυνατός».

Όπως ήταν φυσιολογικό για το συμβάν ρωτήθηκε και ο Κίμι Ράικονεν. Ο Φινλανδός είπε αυτό που φαίνεται και από το ριπλέι του ατυχήματος: «Δεν μπορώ να δω τι συμβαίνει πίσω μου. Η δουλειά μου είναι μόνο να περιμένω το πράσινο φως. Μόλις άλλαξε σε πράσινο, υπήρξε προφανώς πρόβλημα. Πρόκειται βεβαίως για μία πολύ άτυχη υπόθεση. Τώρα όμως υποθέτω, ότι βρίσκεται σε καλά χέρια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ