Επίθεση Ερντογάν στους υποστηρικτές του PKK: «Θα καταλήξετε στην κόλαση» - iefimerida.gr

Επίθεση Ερντογάν στους υποστηρικτές του PKK: «Θα καταλήξετε στην κόλαση»

Ο Τούρκος πρόεδρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρούς τόνους εναντίον τον υποστηρικτών του παράνομου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) μίλησε και σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας πως θα «καταλήξουν στην κόλαση» και πως δεσμεύεται για την συνέχιση των επιχειρήσεων στη Συρία και το Ιράκ.

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο πλαίσιο μιας στρατηγικής που έχουμε καθορίσει. Ευχαριστούμε κάθε κόμμα που μας υποστηρίζει σε αυτόν τον αγώνα. Σε εκείνους που μιλάνε εκ μέρους τρομοκρατικών οργανώσεων, λέμε ότι θα καταλήξετε στην κόλαση» δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην νοτιοανατολική επαρχία Σιίρτ.

«Κανείς πια δεν μπορεί να διαιρέσει και να διχάσει την Τουρκία. Δεν θα επιτρέψουμε να σπείρουν διχόνοια μεταξύ αδελφών. Δεν έχει σημασία αν είναι Τούρκοι, Κούρδοι και Άραβες. Ως Μουσουλμάνους εγώ τους θεωρώ αδέλφια. Αυτή η τρομοκρατική οργάνωση (PKK) μας διαίρεσε και μας δίχασε. Δεν θα μπορέσουν πια να μας διαιρέσουν και να μας διχάσουν», δήλωσε.

«Όπου κι αν μπείτε, όπου και αν κρυφτείτε, θα σας βρούμε. Αυτοί θα το σκάνε, εμείς θα τους κυνηγάμε» ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Στο διάολο όσοι μιλούν σαν τους τρομοκράτες. Έι, Δύση! Πότε θα γυρίσεις να κοιτάξεις αυτά τα παιδάκια, τις γυναίκες και τους ανθρώπους που σφάζονται και σκοτώνονται στην Ανατολική Γούτα για να πούμε και εμείς ότι “αυτοί συμπεριφέρονται δίκαια”. Το αίμα κάθε αθώου, του οποίου προκαλέσατε το θάνατο ή παραμείνατε θεατές, έχει λερώσει το πρόσωπο, τα χέρια, την ιστορία και το μέλλον σας. Καμία από τις χώρες αυτές δεν έχει πια το δικαίωμα να παραπονιέται για τις τρομοκρατικές οργανώσεις, την τρομοκρατία και τις τρομοκρατικές ενέργειες».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ