Τι να φορέσεις μέσα από κάθε διαφάνεια αυτό το καλοκαίρι για να είσαι σικ - iefimerida.gr

Τι να φορέσεις μέσα από κάθε διαφάνεια αυτό το καλοκαίρι για να είσαι σικ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ας είμαστε ειλικρινείς: τα κομμάτια του καλοκαιριού είναι όλα τους λιγότερο ή περισσότερο διαφανή.

Είτε λόγω σχεδίου είτε απλά λόγω υφάσματος, βλέπε λινό. Η διαφάνεια είναι, εξάλλου, μια από τις πιο μεγάλες τάσεις τις τελευταίες σεζόν και ενώ μας αρέσει, ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε μια σοβαρή πρόκληση. Τι να φορέσουμε από μέσα.

Γιατί, κακά τα ψέμματα, η διαφάνεια είναι από μόνη της πολύ σαγηνευτική αλλά εμείς δεν είμαστε μοντέλα σε κάποιο editorial περιοδικού ούτε γενναίες σαν την Kιμ Kαρντασιαν για να την φορέσουμε μόνη της.

Eίμαστε κανονικές γυναίκες και αυτό που θέλουμε είναι να δείχνουμε σέξι αλλά με μέτρο χωρίς να περνάμε την λεπτή γραμμή ανάμεσα στο αισθησιακό και το κιτς.

Η κομψότητα, άλλωστε, έχει σαν βάση της την απλότητα.

Για να φορέσουμε, λοιπόν, την αισθησιακή διαφάνεια αναζητάμε έξυπνα και λειτουργικά κομμάτια που να φοριούνται εύκολα από μέσα χωρίς να μας ζεσταίνουν αλλά και χωρίς να φαίνονται ή να διαγράφονται μέσα από τα ρούχα μας.

Δες τι να φορέσεις μέσα από κάθε διαφάνεια αυτό το καλοκαίρι για να είσαι σικ, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαφάνεια μόδα ρούχα κομψότητα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ