«Ζητείται άστεγη» για να εργαστεί ως οικιακή βοηθός - iefimerida.gr

«Ζητείται άστεγη» για να εργαστεί ως οικιακή βοηθός

«Ζητείται άστεγη» για να εργαστεί ως οικιακή βοηθός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία αγγελία που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα των Χανίων ανέφερε πως ζητείται άστεγη κυρία μη καπνίζουσα για να εργαστεί ως οικιακή βοηθός και μπέιμπι σίτερ. Μάλιστα αντί ενοικίου θα εκτελεί τα άνωθεν προαναφερθέντα και διατίθεται δικό της δωμάτιο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το οποίο επικοινώνησε με το τηλέφωνο που δίνονταν στην αγγελία, αποκαλύφτηκε μία απίστευτη οικογενειακή ιστορία, η οποία αγωνίζεται καθημερινά να επιβιώσει.

Μια 22χρονη κοπέλα που σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το μωρό της, και ο 30χρονος σύζυγός της, σκέφτηκαν αυτόν τον τρόπο για να μπορέσουν να βρουν «δωρεάν» μπέιμπι σίτερ για το μωρό τους καθώς δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν ούτε για τα στοιχειώδη για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ