Η Adidas λανσάρει ρούχα με ανακυκλωμένα πλαστικά σκουπίδια από τους ωκεανούς [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Adidas λανσάρει ρούχα με ανακυκλωμένα πλαστικά σκουπίδια από τους ωκεανούς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στη στάση απέναντι στην αλλαγή του κλίματος και τη ρύπανση καθώς ο κόσμος αρχίζει πλέον να αντιλαμβάνεται τον αντίκτυπο που έχει στον πλανήτη μας.

Κι ενώ συνειδητοποιούμε τι βάζουμε στο στομάχι μας, η συζήτηση πρέπει επίσης να επικεντρωθεί στο πώς ζούμε.

A post shared by Wanderlust (@wanderlustfest) on Mar 15, 2018 at 1:21pm PDT

Ευτυχώς, η Adidas είναι μία από τις μεγαλύτερες μάρκες που λανσάρει μια νέα κολεξιόν που παράγεται από πλαστικά απόβλητα των ωκεανών.

A post shared by Wanderlust (@wanderlustfest) on Mar 5, 2018 at 9:51am PST

Η γερμανική μάρκα αθλητικών ενδυμάτων συνεργάστηκε με την εταιρεία προϊόντων γιόγκα Wanderlust και ξεκίνησε μια σειρά εμπνευσμένη από τους ωκεανούς, με κάθε κομμάτι να είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό από τους ωκεανούς.

A post shared by Wanderlust (@wanderlustfest) on Mar 19, 2018 at 8:48am PDT

Η συλλογή των 42 τεμαχίων διαθέτει πανέμορφα τοπ, τζάκετς, κολάν και άλλα, που έχουν εμπνευστεί από τη δύναμη της θάλασσας και κάθε κομμάτι φτιάχνεται με ανακυκλωμένα υλικά και την τεχνολογία της Adidas.

Τα χρώματα, όπως γκρι, κρεμ και κοραλί, έχουν επιλεγεί για να μιμηθούν την ενεργητική ηρεμία που αναζητά κανείς στην πρακτική της γιόγκα. Οι τιμές κυμαίνονται από τις 33 λίρες για ένα τοπ και φτάνουν μέχρι τις 60 λίρες για ένα κολάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ADIDAS γιόγκα ανακύκλωση Πλαστικό ωκεανοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ