Η τουρίστρια με το μπραζίλιαν στα Ματογιάννια τη Μ. Πέμπτη, που κόλασε τους Μυκονιάτες [βίντεο] - iefimerida.gr

Η τουρίστρια με το μπραζίλιαν στα Ματογιάννια τη Μ. Πέμπτη, που κόλασε τους Μυκονιάτες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μύκονος παρότι εξοικειωμένη με τις ακραία σέξι παρουσίες φαίνεται ότι... κολάστηκε με μια τουρίστρια που κυκλοφορούσε χθες το βράδυ με το μπραζίλιαν μαγιό της στα Ματογιάννια.

Ακόμη και το MykonosLive Tv του οποίου η κάμερα είναι άκρως εξοικειωμένη με τις τολμηρές τουρίστριες που πολλές φορές καταφεύγουν σε ακραίες ενδυματολογικές επιλογές παραξενεύτηκε από το θέαμα γράφοντας κάτω από το βίντεο που πόσταρε στο Youtube «Δείτε πως εμφανίστηκε μια... αμαρτωλή τουρίστρια παραμονή της Σταυρώσεως στην Μύκονο!», για να αναρωτηθεί αμέσως μετά: «Βρε κορίτσι μου, χάθηκε ο κόσμος να περιμένεις λίγο και να εμφανιστείς όπως εμφανίστηκες μετά την Ανάσταση;».

Οπως σημειώνει το μυκονιάτικο διαδικτυακό κανάλι το θέαμα της τουρίστριας που περνούσε έξω από εκκλησίες «την ώρα της Ακολουθίας των Παθών, λίγες ώρες πριν κορυφωθεί το Θείο Δράμα» ξάφνιασε και τις ηλικιωμένες κυρίες που εκκλησιάζονταν εκείνη την ώρα και οι οποίες δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μύκονος μπραζίλιαν Ματογιάννια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ