Σκληρή κριτική Μανιτάκη στην πρόταση της Φώφης για συνταγματική αναθεώρηση -Παρωδία, πολιτικά τραγελαφική - iefimerida.gr

Σκληρή κριτική Μανιτάκη στην πρόταση της Φώφης για συνταγματική αναθεώρηση -Παρωδία, πολιτικά τραγελαφική

Ο πρώην υπουργός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα επικριτικός για την πρόταση συνταγματικής αναθεώρησης του Κινήματος Αλλαγής εμφανίζεται ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και πρώην Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Αντώνης Μανιτάκης.

Με δήλωσή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά, ο κ. Μανιτάκης, λίγες ημέρες μετά το ηχηρό όχι του Ευάγγελου Βενιζέλου και ενώ μαίνεται η κόντρα Κινήματος Αλλαγής-ΝΔ για το εν λόγω ζήτημα, εκφράζει τις επιφυλάξεις του για την πρόταση των πέντε σημείων, μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσει αρκετά σκληρές εκφράσεις.

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου μιλά για συνταγματική παρωδία, χαρακτηρίζει την πρόταση των πέντε σημείων θεσμικά καταδικασμένη και πολιτικά τραγελαφική και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το σκηνικό πόλωσης και διχασμού, που αναπόφευκτα θα προκαλέσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ