Αντί για botox -Η Μayo Clinic αποκαλύπτει τα 9 θαυματουργά συστατικά για νεανικό πρόσωπο - iefimerida.gr

Αντί για botox -Η Μayo Clinic αποκαλύπτει τα 9 θαυματουργά συστατικά για νεανικό πρόσωπο

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν μιλάμε για ηλικίες θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι μιλάμε απλά για έναν αριθμό.

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2013 στην «Έκθεση για τον πληθυσμό και την ανάπτυξη» διαπίστωσε ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν για να προσδιοριστεί η ηλικία, και όχι μόνο πόσα χρόνια ζείτε.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που εμφανίστηκαν οι πρώτες ρυτίδες ή χρόνια έκθεση στον ήλιο έχουν οδηγήσει σε γήρανση του δέρματος; Πώς μπορείτε να κάνετε το πρόσωπό σας να δείχνει και πάλι νέο;

Οι δερματολόγοι από την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας συστήνουν να ξεκινάτε με ένα προϊόν περιποίησης δέρματος κάθε φορά. Να το δοκιμάζετε στο χέρι σας λίγες μέρες πριν ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε και να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες. Πρέπει να είστε συνεπείς αν θέλετε να αποκτήσετε ξανά το νεανικό σας δέρμα.

Σύμφωνα με την κλινική Mayo, όταν ψάχνετε για αντιρυτιδικές κρέμες, ψάξτε τα παρακάτω συστατικά, τα οποία είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά, άλφα υδροξύ οξέα και αντιφλεγμονώδη και βελτιώνουν κατά πολύ την εμφάνιση των ρυτίδων...

Δείτε τα 9 θαυματουργά συστατικά που θα μεταμορφώσουν το πρόσωπό σου χωρίς botox, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συστατικά mayo clinic αντιρυτιδικες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ