Γ.Βαρβιτσίωτης: "η συζήτηση για την απογραφή, μόνο κακό κάνει" - iefimerida.gr

Γ.Βαρβιτσίωτης: "η συζήτηση για την απογραφή, μόνο κακό κάνει"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βόμβες κατά του περιβάλλοντος Σαμαρά εξαπέλυσε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, με αφορμή το θέμα της απογραφής. Ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον Real FM έκανε λόγο για νεοπαγείς Ηρακλεις οι οποίοι επικρίνουν τη ΝΔ, επειδή αποκάλυψε την κακή κατάσταση που παρέλαβε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

"Αν δεν το έκανε σήμερα θα την κατηγορούσαν ότι τα κουκούλωσε", είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για "ολίσθημα Μιχελάκη" σε σχέση με τις αναφορές του εκπροσώπου της ΝΔ ότι τα βέλη στοχεύουν στην πολιτική Αλογοσκούφη και όχι τον Κώστα Καραμανλή. Είναι ενδεικτικό ότι ο Γ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε σε "κάποιους νεαρούς, οι οποίοι προφανώς δεν είχαν διαβάσει το πρόγραμμα της ΝΔ", ενώ περιέγραψε ως ανοησία τη συζήτηση για την απογραφή «που μόνο κακό κάνει". Σημείωσε πως κάποιοι στη ΝΔ "ζουν στο δικό τους κόσμο", δεδομένου ότι, όπως είπε, κανείς δεν ενδιαφέρεται για την απογραφή του 2004, αλλά περιμένει να ακούσει την οικονομική πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ