Εξοδος του Πάσχα: Κορυφώνεται η μεγάλη φυγή, με ΙΧ, λεωφορεία και πλοία - iefimerida.gr

Εξοδος του Πάσχα: Κορυφώνεται η μεγάλη φυγή, με ΙΧ, λεωφορεία και πλοία

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα με τους Αθηναίους να εγκαταλείπουν το κλείνον άστυ με αεροπλάνα, τρένα, βαπόρια, λεωφορεία και αυτοκίνητα.

Η πρωτεύουσα ήδη από χθες Μεγάλη Πέμπτη έχει αδειάσει, καθώς περισσότερα από 95.000 οχήματα είχαν περάσει από τις εθνικές οδούς ενώ σήμερα αναμένεται να κορυφωθεί η έξοδος.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, μέχρι τις 20.00 το βράδυ είχαν περάσει από την εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, 55.000 αυτοκίνητα και από την εθνική Αθηνών- Λαμίας, μέχρι τις 21.00, περίπου 43.000 αυτοκίνητα.

Εξοδος του Πάσχα: Κορυφώνεται η μεγάλη φυγή, με ΙΧ, λεωφορεία και πλοία | iefimerida.gr 0

Αυξημένη είναι και η κίνηση και στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου ενώ και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ έχουν ενισχύσει τα δρομολόγιά τους.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας είχε αυξήσει την χωρητικότητα των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, που μεταβαίνουν σε διάφορους προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές.

Εξοδος του Πάσχα: Κορυφώνεται η μεγάλη φυγή, με ΙΧ, λεωφορεία και πλοία | iefimerida.gr 1

Επί ποδός θα είναι η Τροχαία και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, που αναμένεται ότι θα κορυφωθεί η έξοδος. Ενώ οι τελευταίοι εκδρομείς θα εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα το Μεγάλο Σάββατο μετά το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων.

Εξοδος του Πάσχα: Κορυφώνεται η μεγάλη φυγή, με ΙΧ, λεωφορεία και πλοία | iefimerida.gr 2

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, από τις 06.00 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έξοδός εθνικές οδοί Πάσχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ