Γκανγκστερισμοί από τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ -Τραυμάτισε αθλητές του UFC με σίδερα και καρέκλες [βίντεο] - iefimerida.gr

Γκανγκστερισμοί από τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ -Τραυμάτισε αθλητές του UFC με σίδερα και καρέκλες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές παγκοσμίως, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έγινε γνωστός σε όλο τον πλανήτη μετά το παιχνίδι του με τον αήττητο βασιλιά της πυγμαχίας Φλόιντ Μειγουέδερ.

Ο λόγος για τον Ιρλανδό αθλητή του UFC, Κόνορ Μακ Γκρέγκορ ο οποίος... έμπλεξε με τον νόμο λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του για ακόμη μια φορά.

Αυτή τη φορά, ο Ιρλανδός πήγε στη Νέα Υόρκη που αύριο θα γίνει το event του UFC 223 και πέταξε σίδερα και καρέκλες στο βαν που μετέφερε μαχητές της διοργάνωσης.

Ο λόγος; Η κόντρα του φίλου του Αρτέμ Λομπόφ με τον ορκισμένο εχθρό του Καμπίμ Νουρμαγκομέντοφ.

Πλέον, ο Μακ Γκρέγκορ καταζητείται από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ενώ το ιδιωτικό του τζετ παραμένει καθηλωμένο στο αεροδρόμιο της πόλης.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση

O ισχυρός άνδρας του UFC, Ντάνα Γουάιτ, λίγο μετά το περιστατικό έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι ο Ιρλανδός δεν μπορεί να φύγει από την πολιτεία αφού καταζητείται από την Αστυνομία, ανακοίνωσε ότι ο... κολλητός του Ιρλανδού, Λομπόφ, βγήκε από την κάρτα του αυριανού event, ενώ στον αέρα είναι και άλλοι αγώνες αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί η κατάσταση όλων των αθλητών που βρίσκονταν στο βαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ UFC ΚΟΝΟΡ ΜΑΚ ΓΚΡΕΓΚΟΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ