«Σύντομα μαζί μας»-Η φανέλα της ΑΕΚ στον φυλακισμένο στρατιωτικό Κούκλατζη [εικόνα] - iefimerida.gr

«Σύντομα μαζί μας»-Η φανέλα της ΑΕΚ στον φυλακισμένο στρατιωτικό Κούκλατζη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την φράση-ευχή «Σύντομα μαζί μας» και τις υπογραφές όλων των παικτών της, περιέχει η φανέλα-δώρο που έστειλε η ΠΑΕ AEK στην οικογένεια του στρατιωτικού Δημήτρη Κούκλατζη που βρίσκεται για περισσότερο από ένα μήνα στις φυλακές Αδριανούπολης.

Ο Κούκλατζης είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ και πολλές φορές έχει ταξιδέψει για 1.000 χιλιόμετρα από την Ορεστιάδα στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες της, ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης είχε αφιερώσει την νίκη επί του Παναθηναϊκού στον Ελληνα στρατιωτικό.

Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι η ΑΕΚ κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα, όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα. Όλη η ομάδα αφιερώνει αυτή τη νίκη στα δύο παιδιά που είναι φυλακισμένα στην Αδριανούπολη. Γνωρίζουμε ότι ένας, o Δημήτρης Κούκλατζης και η οικογένεια του υποστηρίζουν την ΑΕΚ. Θέλουμε να γνωρίζει ότι είμαστε δίπλα του».

Η φανέλα:

«Σύντομα μαζί μας»-Η φανέλα της ΑΕΚ στον φυλακισμένο στρατιωτικό Κούκλατζη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή: evros-news

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουκλατζης φανέλα αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ