Εξυπνες ιδέες για να στολίσεις οικονομικά το πασχαλινό τραπέζι [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξυπνες ιδέες για να στολίσεις οικονομικά το πασχαλινό τραπέζι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φέτος, το πασχαλινό τραπέζι δεν θα μοιάζει με τα προηγούμενα.

Eπιστρατεύοντας την δημιουργικότητα και την καλή μας διάθεση μπορούμε να μεταμορφώσουμε το γιορτινό τραπέζι σε ένα μικρό «έργο τέχνης» που θα αναδύει άνοιξη και χαρά.

Αν τα πασχαλινά διακοσμητικά και τα πολλά και έντονα χρώματα και σχέδια κουράζουν τα μάτια σας και θέλετε κάτι διαφορετικό, εμπιστευτείτε την δύναμη της απλότητας.

Η πασχαλινή διακόσμηση μπορεί πολύ εύκολα να φτάσει (ή ακόμα και να ξεπεράσει) τα όρια του κιτς. Ας αφήσουμε τις υπερβολές στην άκρη.

Το Πάσχα, μια γιορτή στην καρδιά της άνοιξης, δεν θα μπορούσε να μην προστάζει λουλούδια.

Δημιουργήστε μια διακοσμητική σύνθεση στο κέντρο του τραπεζιού με φρέσκα, ανοιξιάτικα λουλούδια. To σερβίτσιο, οι πετσέτες, το τραπεζομάντηλο, θα πρέπει να είναι διαλεγμένα με αγάπη.

Αποφύγετε τα πολύ έντονα prints και επιλέξτε λευκό, χρυσό και παστέλ αποχρώσεις. Το κόκκινο μπορεί να είναι ένα χρώμα που βλέπουμε συχνά το Πάσχα, αλλά τι θα λέγατε αν δίνατε μια ευκαιρία στο πράσινο, το γαλάζιο, το ροζ και το κίτρινο να χαρίσουν αεράκι δροσιάς στο τραπέζι σας;

Δείτε τις πιο ωραίες ιδέες για τον στολισμό του πασχαλινού τραπεζιού στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πασχαλινό τραπέζι deco
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ