Η Λετίθια νιώθει μόνη μετά την κατακραυγή για τον καβγά με την πεθερά της -Εξηγεί μέσω φίλης της τι συνέβη - iefimerida.gr

Η Λετίθια νιώθει μόνη μετά την κατακραυγή για τον καβγά με την πεθερά της -Εξηγεί μέσω φίλης της τι συνέβη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πληγωμένη» φαίνεται πως είναι η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας από όλη αυτή την κακή δημοσιότητα που πήρε το βίντεο που δείχνει μία τεταμένη στιγμή μεταξύ αυτής και της βασίλισσας Σοφίας.

Η Λετίθια νιώθει μόνη μετά την κατακραυγή για τον καβγά με την πεθερά της -Εξηγεί μέσω φίλης της τι συνέβη | iefimerida.gr 0

Η 45χρονη Λετίθια εμπόδισε την πεθερά της προκειμένου να μην επιτρέψει στα «κακόβουλα μίντια» να φωτογραφήσουν τις κόρες της, πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία στην Κυριακάτικη λειτουργία του Πάσχα, σύμφωνα με μία φίλη.

Η πρώην συνεργάτης της Λετίθια, Ίνμα Αγκιλάρ δήλωσε στο ισπανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα El Circulo πως η νεαρή βασίλισσα έδειξε μια «μητρική αντίδραση» και πως είναι «πολύ αφοσιωμένη» στην προστασία των παιδιών της.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στον Καθεδρικό Ναό της Πάλμας στη Μαγιόρκα την περασμένη Κυριακή (Κυριακή του Πάσχα για τους Καθολικούς), φαίνεται να δείχνει μια περίεργη αντιπαράθεση μεταξύ της Λετίθια και της 79χρονης Σοφίας.

Η Λετίθια διακρίνεται να στέκεται μπροστά στη Σοφία, την ώρα που η τελευταία ποζάρει για φωτογραφίες μαζί με τις εγγονές της. Μετά από μια σύντομη αντιπαράθεση, η Λετίθια φαίνεται να προσπαθεί να πάρει το χέρι της μεγαλύτερης κόρης της Λεονόρ, η οποία σπρώχνει τόσο τα χέρια της μητέρας της όσο και της γιαγιάς της.

A post shared by H.R.M. Queen Letizia of Spain (@queenletizia) on Apr 3, 2018 at 12:55pm PDT

Μιλώντας στα ισπανικά, η Αγκιλάρ – που εργάστηκε στο CNN+ με την Λετίθια – δήλωσε: «Νομίζω πως είναι η εικόνα μιας μητέρας που ανησυχεί για την εικόνα των κορών της. Μίλησα με την Λετίθια, η οποία ανησυχεί και έχει απογοητευτεί από αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ αφοσιωμένη στη φροντίδα των παιδιών της, προστατεύοντας την εικόνα τους. Ανησυχεί για το ποιος τις φωτογραφίζει. Ανησυχεί για το ποιος τις πλησιάζει... είναι μια πολύ μητρική αντίδραση».

Και πρόσθεσε: «Ήταν ανόητο, δεν είναι ένα σοβαρό ζήτημα, τίποτα δεν έχει συμβεί, είναι μόνο μια φυσική χειρονομία. Δεν είναι κάποιο άτομο που έχει εκπαιδευτεί από την αρχή για να έχει μια συγκεκριμένη δημόσια συμπεριφορά, είναι πολύ αφοσιωμένη στο έργο της, στο επάγγελμά της, με το ρόλο της ως μητέρα».

Περιγράφοντας την αντίδραση της Λετίθια στο βίντεο, πρόσθεσε: «Ανησυχεί, ειναι θορυβημένη και νιώθει μόνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ