Τα νέα sneakers της Diesel είναι ο ορισμός του... φανταστικού! [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα νέα sneakers της Diesel είναι ο ορισμός του... φανταστικού! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε ότι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι αυτοί που πατάνε γερά τα πόδια τους στο έδαφος -οι πιο προσγειωμένοι! Βέβαια αυτό είναι άκρως βαρετό!

Το νέο παπούτσι της Diesel, το Imaginee, μας προκαλεί να πάρουμε την πραγματικότητα λιγότερο σοβαρά και να πολεμήσουμε την πλήξη ξεπερνώντας τη φαντασία μας!

Τα νέα sneakers της Diesel είναι ο ορισμός του... φανταστικού! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το μήνυμα της καμπάνιας σας προσκαλεί να ξεπεράσετε τη φαντασία σας και να βρείτε την αστεία οπτική γωνία στην πραγματικότητα που μας περιβάλλει!

Σε μια ψηφιακή καμπάνια που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη γαλλική ομάδα Paul & Martin και την ιταλίδα σκηνοθέτιδα Elena Petitti di Roreto, η DIESEL θέλει να εμπνεύσει τους νέους να γιορτάσουν κάθε στιγμή της ημέρας τους με φανταστικά πολύχρωμα γραφικά!

Η ιδέα αναπτύχθηκε από την Publicis Italy.

Τα νέα sneakers της Diesel είναι ο ορισμός του... φανταστικού! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το Imaginee αποτελεί μέρος της collection παπουτσιών της Diesel για το καλοκαίρι του 2018, το βρίσκεις σε 17 επιλογές χρωμάτων unisex, από μονόχρωμα μέχρι ζωγραφισμένα και καμουφλάζ. Όλα τα παπούτσια έχουν τη χαρακτηριστική 5η τσέπη του Diesel στο πλάι, ενώ η εξωτερική σόλα είναι διακοσμημένη με το εξής μήνυμα στα ιταλικά: «questa è la scarpa n ° 200. Lavare questa scarpa a 1000 gradi». Ενα μήνυμα με έμπνευση από το emojis, τις οδηγίες πλυσίματος και το «design by Diesel».

Τα νέα sneakers της Diesel είναι ο ορισμός του... φανταστικού! [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Τα νέα sneakers της Diesel είναι ο ορισμός του... φανταστικού! [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ diesel Imaginee
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ