ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ: Ανενημέρωτη η κ. Σπυράκη στην πρόταση Γεννηματά για τη συνταγματική αναθεώρηση - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ: Ανενημέρωτη η κ. Σπυράκη στην πρόταση Γεννηματά για τη συνταγματική αναθεώρηση

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αιχμηρή ανακοίνωση απαντά το ΠΑΣΟΚ σε δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, σχετικά με την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Στην πρόταση συμπεριλαμβάνεται και η τροποποίηση του άρθρου 16, ώστε να επιτρέπεται η ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ.

Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ανενημέρωτη παρουσιάστηκε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αφού σε σημερινές δηλώσεις της («Focus fm») έδειξε να αγνοεί ότι στις προτάσεις της Φώφης Γεννηματά περιλαμβάνεται η αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος.

Κατανοούμε βέβαια ότι οι συνεχείς περιστροφές και αλλαγές στη στάση του κ. Μητσοτάκη για το θέμα μπερδεύουν και τα στελέχη της ΝΔ».

«Εκείνο όμως που έχει σημασία, είναι ότι έστω και με καθυστέρηση, αρχίζουν να κατανοούν ότι η ευκαιρία της αναθεώρησης δεν πρέπει να πάει χαμένη και να αναζητούν την ευρύτερη δυνατή συναίνεση», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ κλείνοντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ