Κυβερνητική σύσκεψη το πρωί υπό τον πρωθυπουργό για το θέμα των παρελάσεων - iefimerida.gr

Κυβερνητική σύσκεψη το πρωί υπό τον πρωθυπουργό για το θέμα των παρελάσεων

Κυβερνητική σύσκεψη το πρωί υπό τον πρωθυπουργό για το θέμα των παρελάσεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύσκεψη για αναζήτηση λύσης στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στις παρελάσεις, εν όψει και της 25ης Μαρτίου, μετά από τις παρεμβάσεις και τις διαμαρτυρίες πολιτών σε αυτές, θα πραγματοποιηθεί το πρωί, με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Στις 12.00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τους υπουργούς Εσωτερικών Αναστάσιο Γιαννίτσης, Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γιώργο Μπαμπινιώτη, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Επικρατείας Γιώργο Σταυρόπουλος και Παντελή Καψή.

Στόχος της κυβερνητικής σύσκεψης είναι η λήψη μέτρων, ώστε να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ