Ενοπλη ληστεία στη Βουλιαγμένη –Κράτησαν όμηρο γνωστή δικηγόρο και το παιδί της - iefimerida.gr

Ενοπλη ληστεία στη Βουλιαγμένη –Κράτησαν όμηρο γνωστή δικηγόρο και το παιδί της

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απανωτά είναι τα κρούσματα βίαιων ληστειών τις τελευταίες ημέρες.

Λίγες μέρες, λοιπόν, μετά την ένοπλη επίθεση από κακοποιούς στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, σημειώθηκε ακόμη μία ληστεία στην Βουλιαγμένη με όμηρο γνωστή δικηγόρο και το παιδί της.

Σύμφωνα με το Star, οι δυο ένοπλοι που μπήκαν στο σπίτι της δικηγόρου είχαν στόχο τα πανάκριβα κοσμήματα της και τα χρήματα που βρίσκονταν στο σπίτι.

«Τους αντιλήφθηκε πρώτος ο πατέρας μου που κοιμόταν κάτω με το γιο μου στο ισόγειο της κατοικίας και του είπαν κάνε ησυχία και δεν θα σας πειράξουμε», λέει η δικηγόρος.

«Τον πήραν μαζί με το γιο μου υπό την απειλή όπλου και ενός διαρρηκτικού εργαλείου που ονομάζεται σκύλα και ανέβηκαν στον 1ο όροφο στην κρεβατοκάμαρά την δική μου. Τεράστιο το σοκ αλλά ως δικηγόρος έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Έκανα ακριβώς ότι μου είπαν. Έκανα ησυχία και τους υπέδειξα που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα. Απόλυτα ήρεμη, ήσυχη το ίδιο και ο γιος μου και ο πατέρας μου».

Οπως ανέφερε η δικηγόρος, η πολυκατοικία ήταν εύκολα προσβάσιμη, καθώς δεν είχε συναγερμό ούτε κάποιο άλλο μέτρο ασφαλείας.

Οσο για το προφίλ των δραστών, η δικηγόρος ανέφερε πως φορούσαν μάσκες που έκρυβαν όλο το πρόσωπό τους και παρ΄ότι μιλούσαν καλά ελληνικά, φαινόταν ότι επρόκειτο για αλλοδαπούς.

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Star

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δράστες Βουλιαγμένη δικηγόρος όμηρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ