Αφαντος ο Χίος -Γιατί του επέδωσε εξώδικο ο δικαστικός επιμελητής - iefimerida.gr

Αφαντος ο Χίος -Γιατί του επέδωσε εξώδικο ο δικαστικός επιμελητής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφαντος παραμένει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά το χθεσινό περιστατικό και τον πυροβολισμό κατά τη δικαστικού επιμελητή.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο δικαστικός επιμελητής πήγε στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» για να παραδώσει εξώδικο από τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας για προσβλητικό σε βάρος του δημοσίευμα. Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Χίος τον εξύβρισε και στη συνέχεια πυροβόλησε το πάτωμα. Ο δικαστικός επιμελητής φοβούμενος για τη ζωή του τράπηκε σε φυγή, όπως και ο Στέφανος Χίος ο οποίος κατά πληροφορίες διέφυγε με ταξί προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Οπως αναφέρουν ανώτατες πηγές της Αστυνομίας ο Στέφανος Χίος φέρεται να οπλοφορεί νόμιμα, ωστόσο, ενδέχεται, μετά το χθεσινό περιστατικό να ανακληθεί η άδειά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέφανος Χίος Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ