Formula 1: Τι αλλάζει η Liberty Media στο πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Formula 1: Τι αλλάζει η Liberty Media στο πρωτάθλημα

Φωτογραφία: F1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο στόχος της Liberty Media από τότε που ανέλαβε τις τύχες της Formula 1, είναι να την κάνει ακόμη πιο ελκυστική.

Και έτσι να ανέβουν και τα έσοδα της

Το πρώτο βήμα είναι η πιο... επιθετική προώθηση στα media μέσω πολλών βίντεο από τη δράση εντός πίστας και συνεντεύξεων των πρωταγωνιστών. Στο δεύτερο βήμα εντάσσεται και η αλλαγή σε κανονισμούς και διαδικασίες σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό έρχεται στο προσκήνιο και η υιοθέτηση της τακτικής του sprint race («σύντομης κούρσας») μέσω της οποία θα προκύπτει η σειρά εκκίνησης σε κάθε Grand Prix.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Liberty Media, την Παρασκευή θα διεξάγονται οι τεχνικοί έλεγχοι στα μονοθέσια και οι δύο γύροι ελεύθερων δοκιμαστικών, ενώ το Σάββατο θα διεξάγονται κανονικά οι χρονομετρημένες κατατακτήριες δοκιμές και από τους χρόνους των μονοθεσίων θα διαμορφωθεί η σειρά εκκίνησης στην sprint race. Κατά τη διάρκειά της δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός σχετικά με χρήση ελαστικών και καυσίμων με αποτέλεσμα την ελευθερία των ομάδων και τη αύξηση του ανταγωνισμού και του θεάματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 liberty media αλλαγές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ