Νέο Ford Focus: Το πρώτο teaser [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο Ford Focus: Το πρώτο teaser [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σελίδα του Facebook στη Ρουμανία εμφανίστηκε το πρώτο teaser βίντεο του νου Ford Focus, που θα εμφανιστεί επίσημα σε μια εβδομάδα από σήμερα, στις 10 Απριλίου.

Οι αποκαλύψεις δεν είναι μεγάλες, καθώς διαφαίνονται καθαρά μερικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, όπως τα LED φώτα ημέρας.

Από όσα ξέρουμε μέχρι τώρα το νέο Focus θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το τρέχον μοντέλο, ενώ θα αναβαθμιστεί τόσο η ποιότητα των υλικών όσο και η ηχομόνωση. Το εσωτερικό θα έχει στοιχεία από το νέο Fiesta με μεγάλη οθόνη infotainment στο κέντρο του ταμπλό
Αρχικά θα παρουσιαστεί η πεντάθυρη έκδοση του νέου Focus, μαζί με την λίγο πιο σπορ έκδοση ST Line, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν η station wagon και πιθανόν και μία sedan. Μέσα στο 2018 θα εμφανιστεί επίσης η έκδοση Vignale καθώς και μία ακόμα έκδοση με στοιχεία crossover και την ονομασία Active.

Η παραγωγή του νέου Focus θα ξεκινήσει αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή του στις 10 Απριλίου στο εργοστάσιο Saarlouis στην Γερμανία, με την άφιξή του στην χώρα μας να προσδιορίζεται για το καλοκαίρι.

Νέο Ford Focus: Το πρώτο teaser [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Νέο Ford Focus: Το πρώτο teaser [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Νέο Ford Focus: Το πρώτο teaser [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ford Focus
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ