Η Αντέλ χειροτονήθηκε ιερέας και πάντρεψε τους καλύτερους της φίλους [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αντέλ χειροτονήθηκε ιερέας και πάντρεψε τους καλύτερους της φίλους [εικόνες]

Η Αντέλ πάντρεψε τους καλύτερους της φίλους. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους δύο καλύτερους φίλους της, Άλαν Καρ και Πολ Ντρέιτον, πάντρεψε η Αντέλ, στον κήπο του σπιτιού της στο Λος Άντζελες, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram.

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τον γάμο, στο οποίο φορά τα άμφια του ιερέα και στέκεται μπροστά σε έναν τοίχο από λουλούδια. Πρόσθεσε τη λεζάντα: «Πάντρεψα δύο από τους καλύτερους μου φίλους τον Ιανουάριο. Με ξέρετε πως ψάχνω δικαιολογίες για να ντυθώ».

A post shared by Adele (@adele) on Apr 3, 2018 at 7:57am PDT

Ο Άλαν αποκάλυψε πως η Αντέλ όχι μόνο παρείχε τον χώρο για τον γάμο του με τον Πολ, αλλά έκανε και την τελετή. Και πρόσθεσε πως η τραγουδίστρια χειροτονήθηκε εγκαίρως για να κάνει η ίδια τον γάμο.

Ο Άλαν, που γνωρίζει την Αντέλ από όταν ήταν μόλις 19 ετών, ομολόγησε «Ναι, έγινε τον Ιανουάριο. Παντρεύτηκα στην πίσω αυλή του σπιτιού της Αντέλ στο Λος Άντζελες. Μας ξέρει εμένα και τον Πολ εδώ και χρόνια. Μας είπε: ‘Θέλω να σας παντρέψω. Θέλω να κάνω τα πάντα’. Χειροτονήθηκε και μας πάντρεψε. Είναι η πιο ευγενής, η πιο γλυκιά. Μας πήγε στο Λας Βέγκας για να δούμε την Σελίν Ντιόν να τραγουδά. Τραγούδησε στον πρώτο μας χορό. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου».

Η Αντέλ χειροτονήθηκε ιερέας και πάντρεψε τους καλύτερους της φίλους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Άλαν όμως αποκάλυψε κι άλλα: «Είναι το καλύτερο άτομο που υπάρχει. Αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις. Ήταν όλα υπέροχα. Θέλω να το πω σε όλους. Αυτή δε θα πει τίποτα γιατί είναι τόσο ιδιωτική. Λουλούδια, γεύμα τριών πιάτων, τα σχεδίασε όλα μόνη της. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντέλ ιερέας Άλαν Καρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ