Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού -Το love story με το άδοξο τέλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού -Το love story με το άδοξο τέλος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίτλοι τέλους, ξαφνικά, λίγο πριν από το Πάσχα και λίγο πριν κλείσουν έναν χρόνο μαζί, για το πολύκροτο ζευγάρι Τζένης Μπαλατσινού και Βασίλη Κικίλια.

Την ώρα που φούντωναν τα δημοσιεύματα ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη σχέση του και λίγους μήνες αφότου συγκατοίκησαν σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Στησιχόρου, έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση ότι ο βουλευτής και τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ και το πρώην μοντέλο δεν είναι πια μαζί.

Ο χωρισμός αποκαλύφθηκε λόγω της ενημέρωσης από τον Βασίλη Κικίλια στην ΕΛ.ΑΣ. για αλλαγή τόπου κατοικίας, κάτι που είναι υποχρεωτικό για τους βουλευτές.

Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού -Το love story με το άδοξο τέλος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το love story με το άδοξο τέλος

Το love story ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο περίπου, όταν Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, γνωρίστηκαν και αμέσως διαπιστώθηκε και από τις δυο πλευρές ότι υπήρχε μια έλξη.

Σύντομα ξεκινούν μαζί τις αποδράσεις, στο νησί-καταφύγιο της Τζένης Μπαλατσινού, στην Πάτμο.

Από την Πάτμο ήρθαν άλλωστε και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες που πρόδωσαν το ειδύλλιο. Αρχικά ήταν κάποιες φωτογραφίες που τους έδειχναν να περπατούν χεράκι-χεράκι στα στενά σοκάκια της Πάτμου και λίγο αργότερα ήρθαν και οι φωτογραφίες από τις βουτιές και το χαλάρωμα στην παραλία.

Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού -Το love story με το άδοξο τέλος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού -Το love story με το άδοξο τέλος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού -Το love story με το άδοξο τέλος [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης μέσω των παπαράτσι-φωτογραφιών, Κικίλιας και Μπαλατσινού παραδέχθηκαν το ειδύλλιο, άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί έξω χωρίς να κρύβονται αλλά και να μιλούν για τη σχέση τους.

Το πρώην μοντέλο ακολουθούσε τον τομεάρχη της ΝΔ στις εξορμήσεις του στην επαρχία στο πλαίσιο των κομματικών του υποχρεώσεων. Οπως στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όταν «δραπέτευσαν» ως την Τρίπολη, με τον Βασίλη Κικίλια να δίνει το «παρών» στην παρέλαση και την Τζένη Μπαλατσινού να κάνει ράφτινγκ και πεζοπορία στον Λούσιο. Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε στην Πάτρα, πάλι στο πλαίσιο των κομματικών υποχρεώσεων του Κικίλια, με την Τζένη Μπαλατσινού να ποστάρει φωτογραφίες από τη γέφυρα του Ρίου.

Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού -Το love story με το άδοξο τέλος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού -Το love story με το άδοξο τέλος [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Πριν από λίγους μήνες το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, να συζήσει. Μια συγκατοίκηση που έγινε υπό τους καλύτερους όρους, σε ένα υπέροχο διαμέρισμα σε μια από τις καλύτερες γειτονιές της Αθήνας. Μαζί με το ζευγάρι έμενε και ο γιος του πρώην μοντέλου Μάξιμος και το νέο μέλος, ένα υπέροχο λαμπραντόρ.

Και ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να ετοιμάζεται να πάει τη σχέση του ένα βήμα παρακάτω, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, ξαφνικά ήρθε η είδηση του χωρισμού. Οι λόγοι άγνωστοι. Πάντως άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι λένε ότι η σχέση που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο «τελείωσε ήρεμα και πολιτισμένα», πριν λίγο καιρό.

Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού -Το love story με το άδοξο τέλος [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού -Το love story με το άδοξο τέλος [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού -Το love story με το άδοξο τέλος [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ