Κριστιάνο Ρονάλντο: Πιθανότατα το καλύτερο γκολ στην καριέρα μου - iefimerida.gr

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πιθανότατα το καλύτερο γκολ στην καριέρα μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο... χάζεψε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με το τρομερό γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουβέντους κι ο ίδιος τόνισε πως ίσως αυτό είναι το καλύτερο που έχει πετύχει στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ, πιθανότατα το καλύτερο της καριέρας μου. Είχα βάλει κι ένα γκολ με ψαλιδάκι με την εθνική Πορτογαλίας, μοιάζει λίγο. Μάλλον δεν μοιάζει, αφού αυτό είναι λίγο καλύτερο. Σηκώθηκα ψηλά, πρόκειται για ένα γκολ το οποίο θα μείνει στη μνήμη και ίσως είναι το καλύτερο γκολ μου. Το έψαχνα καιρό αλλά δεν έγινε λόγω των συνθηκών στα ματς» και συνέχισε αναφερόμενος στην αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους της Γιούβε:

«Ηταν απίστευτο, δεν μου είχε συμβεί στην καριέρα μου. Είναι μια ομάδα που πάντα μου άρεσε, από παιδί μου άρεσε να βλέπω τη Γιουβέντους».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Κριστιάνο Ρονάλντο Ρεάλ γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ