Ανατροπή στην υπόθεση Αγραφιώτου: Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της - iefimerida.gr

Ανατροπή στην υπόθεση Αγραφιώτου: Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα με θύμα την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, ο δράστης παραμένει ακόμα ασύλληπτος.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους ένα πολύτιμο στοιχείο, το οποίο είναι πιθανό να ρίξει φως στην υπόθεση, και να δείξει τον δολοφόνο της άτυχης γυναίκας.

Όπως αναφέρει η Espresso, οι αστυνομικοί έπειτα από ενδελεχείς εργαστηριακές έρευνες, έχουν στα χέρια τους ένα ορφανό γενετικό τύπο, δηλαδή DNA.

Το DNA βρέθηκε στα νύχια της 69χρονης και εκτιμάται πως ανήκει στον δράστη του ειδεχθούς εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η 69χρονη βρήκε φριχτό θάνατο στο υπόγειο πάρκινγκ Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, ενώ αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της εγκληματικής πράξης, προσπαθώντας να ξεφύγει.

Για το λόγο αυτό, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες, είχαν βρει στο σημείο του εγκλήματος, ίχνη από τη δολοφονική καταδίωξη της γυναίκας, αλλά και της μάχης που προηγήθηκε μεταξύ θύτη και θύματος.

Κατά συνέπεια θεωρείται απόλυτα φυσικό να υπάρχουν ιστοί στα νύχια της από το δέρμα του δολοφόνου. Λόγω του ότι το πτώμα τις άτυχης γυναίκας είχε βρεθεί ένα μήνα μετά τη δολοφονία της και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη, πολλά από τα στοιχεία, όπως αποτυπώματα και DNA είχαν «καεί» από τα σωματικά υγρά της 69χρονης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ