Στρατιωτικός γιατρός κατηγορείτο ότι υπέβαλε γυναίκα σε τεστ παρθενίας! - iefimerida.gr

Στρατιωτικός γιατρός κατηγορείτο ότι υπέβαλε γυναίκα σε τεστ παρθενίας!

Στρατιωτικός γιατρός κατηγορείτο ότι υπέβαλε γυναίκα σε τεστ παρθενίας!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στρατιωτικό δικαστήριο απάλλαξε σήμερα ένα στρατιωτικό γιατρό που κατηγορείτο ότι είχε πραγματοποιήσει με τη βία τεστ παρθενίας σε μια κρατούμενη κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων πέρυσι.

Η Σαμίρα Ιμπραχίμ, ακτιβίστρια, είχε δηλώσει ότι εξαναγκάστηκε να υποβληθεί στο τεστ αυτό το Μάρτιο. Η περίπτωσή της και άλλες παρόμοιες προκάλεσαν την οργή των στρατηγών, που ανέλαβαν την εξουσία στην Αίγυπτο μετά την απομάκρυνση από την εξουσία του Χόσνι Μουμπάρακ, στις 11 Φεβρουαρίου από τη λαϊκή εξέγερση.

Ο Αχμεντ Αντελ, στρατιωτικός γιατρός αθωώθηκε για το τεστ παρθενίας στην Ιμπραχίμ. Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Αιγύπτου μετέδωσε την πληροφορία, προσθέτοντας ότι το δικαστήριο ανέφερε ότι εξέδωσε την απόφαση αυτή λόγω των αντικρουόμενων μαρτυρικών καταθέσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ