Τέλος ο Οσκαρ Γκαρθία από τον Ολυμπιακό -Η δήλωσή του - iefimerida.gr

Τέλος ο Οσκαρ Γκαρθία από τον Ολυμπιακό -Η δήλωσή του

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Οσκαρ Γκαρθία αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό άμεσα!

Και ξαφνικά ο Όσκαρ Γκαρθία αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό! Ο Ισπανός τεχνικός με μια δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ έκανε γνωστή την απόφασή του, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, να τελειώσει τη συνεργασία του από σήμερα.

Αντικαταστάτης του, μέχρι το τέλος της σεζόν, θα είναι ο Χρήστος Κόντης, με βοηθό τον Αριελ Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά η δήλωση του: ««Αποφάσισα, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα τη συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον Σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν».

Οι «ερυθρόλευκοι» ευχαρίστησαν τον Ισπανό για την παρουσία του στην ομάδα και τη συνεργασία που είχαν. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον Ισπανό τεχνικό, Όσκαρ Γκαρθία, για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον», αναφέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός οσκαρ γκαρθια αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ