Κατασκοπευτικό θρίλερ με ελικόπτερο πάνω από την 117 Π.Μ στην Ανδραβίδα - iefimerida.gr

Κατασκοπευτικό θρίλερ με ελικόπτερο πάνω από την 117 Π.Μ στην Ανδραβίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κινητοποίηση σε Πολεμική Αεροπορία, ΕΥΠ και Αστυνομία η πτήση που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ελικόπτερο τύπου Eurocopter AS350 Écureuil.

Το... θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα ξεκίνησε από την αεροπορική βάση των Μεγάρων. Το ελικόπτερο, που σύμφωνα με πληροφορίες του onalert, ήταν ενοικιασμένο από αλβανικής καταγωγής μεσάζοντα, είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης για να πετάξει πάνω από το Λουτράκι, ωστόσο βρέθηκε πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης δια ασυρμάτου ο χειριστής κλήθηκε να εγκαταλείψει την περιοχή και οδηγήθηκε στην αεροπορική βάση των Μεγάρων. Eνας Γερμανός που ήταν και ο χειριστής του ελικοπτέρου και ένας Γάλλος υπήκοος που επέβαινε σε αυτό, συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Κατά την έρευνα βρέθηκαν στο ελικόπτερο συστήματα καταγραφής εικόνας.

Κατά πληροφορίες το ελικόπτερο έχει καθηλωθεί σε ένα από τα υπόστεγα της αεροπορικής βάσης ενώ στις έρευνες εμπλέκεται και η ΕΥΠ. Ο Αλβανός, διαθέτει εταιρεία ελικοπτέρων που κάνει δασοπυρόσβεση στην χώρα του, ονόματι Viva Helicopter .

Σύμφωνα με πηγές από την εταιρεία, έχει σύμβαση με μια γερμανική εταιρεία και δύο ελικόπτερα που τα ενοικιάζει. Είχε αναλάβει μια δουλειά με κάποιους Γάλλους, ώστε να φωτογραφήσουν τα μπάζα της Ιονίας Οδού.Το ελικόπτερο σηκώθηκε αλλά δεν είχαν ζητήσει ειδική άδεια. Έτσι, το καθήλωσαν και τους συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία, οι δύο χειριστές κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι το ίδιο απόγευμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα βγάλουν ειδική άδεια και θα συνεχίσουν την δουλειά.

Πηγή: onalert.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θρίλερ Ανδραβίδα Μέγαρα ελικόπτερο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ