Κούλογλου κατά Καμμένου: Λάθος το «τρελός ο Ερντογάν» -Ούτε για τον Μουσολίνι το λες αυτό - iefimerida.gr

Κούλογλου κατά Καμμένου: Λάθος το «τρελός ο Ερντογάν» -Ούτε για τον Μουσολίνι το λες αυτό

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην «ρητορική τάξη» επιχειρεί να επαναφέρει τον υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΖΑ Στέλιος Κούλογλου, με αφορμή τις χθεσινές αναφορές του προέδρου των ΑΝΕΛ περί «τρελού Ερντογάν».

«Η Τουρκία πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία» δήλωσε ο Στέλιος Κούλογλου επιχειρώντας εμφανώς να διορθώσει τον υπουργό Αμυνας: «Οι κορώνες δεν βοηθούν, ακόμη και αν μιλάμε για τον Ερντογάν. Αναμφισβήτητα είναι αυτός ο οποίος ευθύνεται για την ένταση, όπως με την κράτηση των δυο αξιωματικών, τους οποίους θέλει να χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί. Όμως, χαρακτηρισμοί όπως ‘τρελός’, ακόμη και αν αναφέρεσαι στον Ερντογάν ή τον Μουσολίνι, στην διεθνή διπλωματία πρέπει να αποφεύγονται. Ο Ερντογάν, σίγουρα, έχει πάρει έναν αντιδημοκρατικό κατήφορο, αλλά δεν είναι τρελός. Οι κινήσεις του είναι καλά σχεδιασμένες. Πρέπει να δίνει στο κοινό του κάθε μέρα κάτι για να το κρατάει φανατισμένο και εμείς δεν πρέπει να του δίνουμε τις ευκαιρίες».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντάς την επιβεβλημένη ενώ υποστήριξε ότι το κόμμα του Π. Καμμένου δεν είναι ακρoδεξιά αλλά «ένα ριζοσπαστικό δεξιό κόμμα, που έχει εθνικιστικές τάσεις σε κάποια θέματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ