Έκλεισαν δρόμοι από το χιόνι - Δέντρο καταπλάκωσε φορτηγό [βίντεο] - iefimerida.gr

Έκλεισαν δρόμοι από το χιόνι - Δέντρο καταπλάκωσε φορτηγό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαρώνει το κύμα κακοκαιρίας ολόκληρη τη χώρα με ισχυρούς ανέμους, χιόνια στα ορεινά και πτώση της θερμοκρασίας. Προβλήματα δημιουργήθηκαν σε επαρχιακούς δρόμους από την πυκνή χιονόπτωση ενώ αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στην περιοχή της Κερνίτσας Αχαίας.

Τα οχήματα είχαν σταματήσει στον δρόμο, αφού η έντονη χιονόπτωση δεν επέτρεπε να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Πυροσβεστική υπηρεσία.Στην περιοχή έφτασαν εκχιονιστικά μηχανήματα, καθώς και ένα πυροσβεστικό όχημα για παροχή βοήθειας.

Τελικά τα εκχιονιστικά άνοιξαν τον δρόμο και έτσι το τουριστικό λεωφορείο και τα αυτοκίνητα συνέχισαν το ταξίδι τους, ενώ όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με το the best.gr στην περιοχή χιονίζει απο νωρίς το πρωί και η κίνηση με τα αυτοκίνητα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Για αυτό το λόγο συνιστάται η χρήση αλυσίδων σε όλο το δίκτυο της περιοχής, ενώ απαραίτητες είναι η αλυσίδες στις διαδρομές Αίγιο -Διακοπτό και Πούντα, Φτέρη- Πούντα και Φτέρη - Καλάβρυτα.

Λόγω των δυνατών ανέμων έχουν διακοπεί τα δρομολόγια των φέρι μποτ στο Ρίο- Αντίρριο ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Γέφυρα. Κλειστό είναι και το πορθμείο της Κυλλήνης. Δεν πραγματοποιήθηκαν το δρομολόγια στις 10.00 του πλοίου «Ιονίς» για Ζάκυνθο και στις 10.46' του πλοίου «Α. Κάλβος» για Πόρο Κεφαλονιάς. Τα δρομολόγια από Πάτρα για Κεφαλονιά εκτελούνται κανονικά.

Στην Ηλεία από τους ισχυρούς ανέμους ξεριζώθηκαν δέντρα και σε μια περίπτωση μάλιστα καταπλακώθηκε ένα φορτηγό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ