Κορτώ: Ο Βερύκιος καταδικάστηκε για την ομοφοβική επίθεση εναντίον μου - iefimerida.gr

Κορτώ: Ο Βερύκιος καταδικάστηκε για την ομοφοβική επίθεση εναντίον μου

Ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ/ Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανάρτησή του στο Facebook ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ ενημερώνει ότι δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος καταδικάστηκε πρωτόδικα για ομοφοβικά σχόλια που είχε κάνει εναντίον του μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

«Η δικαιοσύνη μίλησε. Ο Δήμος Βερύκιος καταδικάστηκε πρωτόδικα για την ομοφοβική επίθεση εναντίον μου. Και χαλάλι η ηθική βλάβη εμού και των δικών μου όταν, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οποιοσδήποτε άνθρωπος, ανεξαρτήτως φύλου, μπορεί εφεξής να αναφερθεί δημόσια στον σύντροφό του αποκαλώντας τον 'ο άντρας μου' ή 'η γυναίκα μου' χωρίς να έχει φόβο κακοποιητικού λόγου» έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ.

Σημειώνεται ότι ο δημοσιογράφος μετά τα σχόλια που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων αλλά και την επίπληξη από την ΕΣΗΕΑ, είχε ζητήσει συγνώμη μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, σημειώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να χλευάσει ή να ταπεινώσει κανέναν.

Η ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βερυκιος κορτώ καταδίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ